“Ik werk stapsgewijs aan een manier om met mijn klachten om te gaan. de somberheid neemt af en ik begrijp mezelf beter.”

Ik ben een jonge moeder, gezegend met drie kindjes en een lieve man. Ik ben van nature vrij gesloten en heb nooit echt geleerd om over mijn gevoelens te praten. Al langer worstelde ik met sombere gevoelens, maar het lukte me niet dit aan te geven bij mijn man. Hierdoor raakte ik steeds somberder en kreeg ik last van een depressie. Mijn man merkte dit toen ook en samen besloten we dat er wat moest gebeuren.

Door de zorg die ik heb voor mijn 3 kinderen was het voor mij niet mogelijk om naar een behandellocatie te gaan voor gesprekken. Gelukkig werd ik gewezen op e-mind waar ik online een behandeling kon gaan volgen. Op die manier kon ik de zorg voor mijn gezin en behandeling goed combineren. Het was ook fijn dat ik de antwoorden die ik gaf in de verschillende sessie kon laten lezen aan mijn man, zodat het ook makkelijker was om met hem erover in gesprek te gaan en blijven.

Nu werk ik stapsgewijs aan een manier om met mijn klachten om te gaan. Ik merk dat de somberheid afneemt en dat ik mezelf beter begrijp.